Αρχική Τοποθεσία
Γρεβενά

Τοποθεσία

Το Ξενοδοχείο Achillion βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από την Εγνατία Οδό (E90 – διασταύρωση 9), αυτοκινητόδρομος ο οποίος συνδέει το δυτικό άκρο (Ηγουμενίτσα) της Ελλάδας από τις ακτές του Ιονίου με το ανατολικό άκρο (Αλεξανδρούπολη) στις ακτές του Αιγαίου.
Είμαστε μόλις 2 χιλιόμετρα από τα Γρεβενά, 25 χιλιόμετρα από τη Σιάτιστα, 42 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, 42 χιλιόμετρα από τη Κοζάνη, 56 χιλιόμετρα από το Μέτσοβο, 70 χιλιόμετρα από τη Καστοριά, 45 χιλιόμετρα από τα Μετέωρα και 160 χιλιόμετρα (1 ώρα & 30 λεπτά) από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και 2 ώρες από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Γρεβενά

Δραστηριότητες

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείτε να κολυμπήσετε στην πισίνα ή απλά να χαλαρώσετε στην βεράντα με την απίστευτη θέα την πόλη των Γρεβενών την οροσειρά της Πίνδου και τα βουνά της Καλαμπάκας. Ο χειμώνας προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό. Απολαύστε τη ζεστασιά του τζακιού σε ένα από τα σαλόνια μας και αγναντέψτε τη χιονισμένη Βασιλίτσα! Όπου για τους λάτρεις των σκι, snowboard και χειμερινών των σπορ υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στο Χιονοδρομικό Κέντρο, το οποίο έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα, σε απόσταση 42 χιλιόμετρων καθώς διαθέτει 5 αναβατήρες και 16 πίστες σκι.